Τετάρτη 13 Μαρτίου 2019

Παρουσίαση βιβλίου

Μετά από πολυετή έρευνα παρουσιάζεται σε όλες τις τάξεις των μουσικών βιβλίο - διατριβή  με θέμα "ΜΕΛΩΔΙΑ" του Α΄ψάλτη Βασίλειου Κουφογιάννη. Η Α΄ αυτή έκδοση δημοσιεύεται κυρίως για κριτική καθώς πραγματεύεται σχεδόν το σύνολο των μουσικολογικών θεμάτων που απασχόλησαν κυρίως τους ψαλμωδούς (διαστηματική, συστήματα, είδη μελωδίας, εναρμονίσεις των ήχων, κ.α.). Το βιβλίο αφιερώνεται στη μνήμη του αοιδίμου διδασκάλου Αθανάσιου Καραμάνη. 
Τυχόν κριτικές - σχόλια επιστημονικά τεκμηριωμένα τα οποία θα μας αποσταλούν γραπτώς ηλεκτρονικά ή ταχυδρομικά θα ενσωματωθούν σε Β΄ βιβλίο - θεωρητικό της ψαλτικής τέχνης το οποίο θα δημοσιευτεί σύντομα . 
Οι ενδιαφερόμενοι, μπορούν να το προμηθευτούν επικοινωνώντας μέσω της ειδικής φόρμας της ιστοσελίδας ή από το βιβλιοπωλείο "Αποστολική Διακονία" Πατρών οδ. Ρήγα Φεραίου 143 ή με παραγγελία από το βιβλιοπωλείο "Το περιβόλι Της Παναγίας" και το Κέντρο Έρευνας και Προβολής της Εθνικής Μουσικής που ίδρυσε η αείμνηστη Αγγελική Καρά. 

https://kepemshop.gr/product/%ce%b8%ce%b5%cf%89%cf%81%ce%af%ce%b1-%cf%84%ce%bf%cf%85-%ce%bc%ce%ad%ce%bb%ce%bf%cf%85%cf%82-%ce%bc%ce%b5%ce%bb%cf%89%ce%b4%ce%af%ce%b1/?fbclid=IwAR24nf7Mrbt-Fk-NHV_FzDrSbZEi4Y9iKJXvSelb6SKP_iex7wD4n4Hb7Go

https://www.youtube.com/channel/UCiHYwc66lB49o8MGtS0DmRA

Διάσταση βιβλίου : Β5
Σελίδες : 72

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου